ΕΣΠΑ banner

Cyber risks

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Cyber risks

Μαζί με την παγκόσμια και αδιάλειπτη εξέλιξη του ψηφιακού κόσμου, έρχονται και οι αντίστοιχοι κίνδυνοι.

Προστατέψτε τα ηλεκτρονικά και ψηφιακά σας συστήματα, εταιρικά και προσωπικά δεδομένα από κινδύνους που προκύπτουν παράλληλα με τις ευκαιρίες που προσφέρει ο κυβερνοχώρος. Αν διαθέτετε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce), ή η επιχείρησή σας συνδέεται με ηλεκτρονικά συστήματα δεδομένων και πληρωμών, θα γνωρίζετε ήδη ότι το διαδίκτυο είναι ένας χώρος που εκτίθεται σε ποικίλες απειλές.

Σίγουρα έχετε γνώση του κανονισμού διαχείρισης και προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR) και τις αυστηρές του απαιτήσεις. Με τον ολοένα αυξανόμενο κίνδυνο του hacking, phishing, της διαδικτυακής απάτης, της πολυπλοκότητας ιών, παραβίασης συστημάτων υπολογιστών, του απλού ανθρώπινου λάθους αλλά και άλλων διαδικτυακών κινδύνων, είναι απαραίτητο να έχετε το σωστό επίπεδο κάλυψης για την επιχείρησή σας.

Επωφεληθείτε από την εις βάθος εμπειρία μας στην προστασία απορρήτου και ψηφιακών δεδομένων, αναδυόμενες τεχνολογίες, social media και big data, στο πλαίσιο ενός ολοένα εξελισσόμενου περιβάλλοντος που επηρεάζει τις επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Μαζί θα διαμορφώσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης που θα καλύψει τις διαδικτυακές και επαγγελματικές ανάγκες είτε είστε εμπορική ή βιομηχανική επιχείριση είτε είστε Digital Agency, Fintech ή νεοφυής εταιρεία με βαθιά χρήση του Machine Learning, VR ή AI.

Φροντίστε την επιχείρηση σας

Ανακαλύψτε κορυφαία προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Switch The Language

    Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος