ΕΣΠΑ banner

Αυτοκίνητο

ΙΔΙΩΤΕΣ

Αυτοκίνητο

Η απόκτηση χαμηλής τιμής δεν είναι το μόνο κριτήριο για την επιλογή της κατάλληλης ασφάλειας για το αυτοκίνητό σας. Το σωστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο που ταιριάζει στις συνήθειες του αυτοκινήτου και της οδήγησής σας δημιουργεί το κατάλληλο πλαίσιο, ώστε να έχετε την προστασία που πραγματικά χρειάζεστε, στην τιμή που θέλετε. Διατηρώντας πολυετείς συνεργασίες με μια τεράστια γκάμα από τις πιο φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα με τοπική παρουσία και εξυπηρέτηση, αναλύουμε τις ανάγκες σας, συγκρίνουμε τιμές και παροχές και επιλέγουμε μαζί το ιδανικό ασφαλιστικό πρόγραμμα αυτοκινήτου για εσάς.

Τι περιλαμβάνει η συγκεκριμένη υπηρεσία

01

Προσωποποιημένες λύσεις

Αναλύουμε σε βάθος τις ανάγκες σας και συγκρίνουμε τις παροχές κάθε ασφαλιστικού προγράμματος για την βέλτιστη προστασία του αυτοκινήτου σας με εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

02

Συνεργασίες

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα με έμφαση στην εξυπηρέτηση και τη διαχείριση ζημιών, σε άμεση συνεργασία με τους πραγματογνώμονες και τα τμήματα ζημιών των ασφαλιστικών εταιριών.

03

Άμεση εξυπηρέτηση

Στοχεύουμε στη βέλτιστη εξυπηρέτηση, παρέχοντας διαρκή καθοδήγηση και υποστήριξη στη διαχείριση συμβολαίου και τη διεκπεραίωση αιτημάτων τροποποίησης (πράσινη κάρτα, προσθήκη νέου οδηγού, μεταβίβαση, κλπ.).

Φροντίστε το αυτοκίνητο σας

Ανακαλύψτε κορυφαία προγράμματα ασφάλισης με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Switch The Language

    Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος