ΕΣΠΑ banner

Εταιρεία

Εμπνέοντας εμπιστοσύνη για το μέλλον για πάνω από 65 χρόνια.

Στην ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ, η γνώση, η υπευθυνότητα και η συνέπεια συναντούν την πολυετή εμπειρία. Ως ένα σύγχρονο, καινοτόμο και ευέλικτο περιβάλλον με εξειδίκευση την ασφάλιση επιχειρηματικών κινδύνων, αναπτύσσουμε καθημερινά μία επαγγελματική ομάδα που βασίζεται σε ποιοτικές, μακροχρόνιες σχέσεις, σταθερότητα, πανελλαδική και διεθνή δραστηριότητα με ηθικές αξίες που μένουν ακλόνητες στο πέρασμα του χρόνου.

Με έμφαση στη μελέτη των αναγκών σας, την έρευνα της ασφαλιστικής αγοράς και την υποστήριξη κατά την επέλευση του κινδύνου, η εταιρεία στηρίζει την δράση της στην άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση και τη διασφάλιση της ευημερίας για επιχειρήσεις και ιδιώτες, με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ΙδιώτεςΕπιχειρήσειςΑστική Ευθύνη

Προσωποποιημένη συμβουλευτική υποστήριξη
Εργαζόμαστε πάντα σε απευθείας επικοινωνία με τους πελάτες μας, ώστε να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους τους.
Καινοτομία
Προσαρμοζόμαστε στο σύγχρονο περιβάλλον και τις απαιτήσεις του για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες και τις ανάγκες των πελατών.
Άμεση εξυπηρέτηση
Καθημερινά, βρισκόμαστε διαθέσιμοι για να προτείνουμε λύσεις και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τους κινδύνους της αγοράς.
Με γνώμονα την βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων σας
Στοχεύουμε στη βελτίωση της ποιότητας της επιχείρησής σας και ταυτόχρονα στην καλύτερη χρήση του κεφαλαίου σας.

Ιστορία

Η ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Μεσίτες Ασφαλειών ιδρύθηκε από έμπειρα στελέχη της ασφαλιστικής και τραπεζικής αγοράς και αποτελεί μια εταιρία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών με σαφή ειδίκευση στην εξεύρεση ασφαλιστικών λύσεων για μεγάλους επιχειρηματικούς πελάτες. Καθοδηγούμενοι από ένα αίσθημα αισιοδοξίας, η δράση μας είναι χτισμένη πάνω σε ένα θεμέλιο εμπιστοσύνης και σεβασμού. Η δύναμή μας προέρχεται από την ουσιαστική σύνδεση που διατηρούμε με τους πελάτες, τις οικογένειες, τους εργαζομένους τους αλλά και τις τοπικές κοινότητες γύρω μας. Θέτοντας νέα πρότυπα ποιότητας υπηρεσιών και εξυπηρέτησης για την εταιρεία και τον ανταγωνισμό, η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά με γνώμονα την καινοτομία.

1958

Ο Ανδρέας Παπαδάκης ξεκινάει την δραστηριότητα του στις ασφαλίσεις. Σε σύντομο χρονικό διάστημα προσελκύει στο χώρο των χρηματοοικονομικών και ασφαλίσεων, τα παιδιά του, Κωνσταντίνο και Γιώργο Παπαδάκη.

1991

Οι Κωνσταντίνος και Γιώργος Παπαδάκης ιδρύουν την σημερινή μορφή της εταιρείας και ενώνουν την ασφαλιστική τους δράση που είχαν ο καθένας στον Τραπεζικό και Ασφαλιστικό χώρο τις προηγούμενες δεκαετίες. Η εταιρεία λειτουργεί σε δύο ιδιόκτητα γραφεία, στην οδό Ιωάννη Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την οδό Ναυάρχου Κουντουριώτου στην περιοχή του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

2008

Ξεκινάει την λειτουργία του το υποκατάστημα στην Αθήνα, στην οδό Μιχαλακοπούλου, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του επιχειρηματικού πελατολογίου της Αττικής και Νότιας Ελλάδος.

2018

Η ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ γιορτάζει τα 60 Χρόνια επιτυχημένης διαδρομής στην ασφαλιστική αγορά, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης παρουσία φίλων, πελατών και συνεργατών.

Μερικά στατιστικά

6δις +Συνολικά Ασφαλιζόμενα Κεφάλαια Κλάδου Περιουσίας
7500+Ασφαλισμένοι Ομαδικών Συμβολαίων Υγείας
4000+Retail Πελάτες
500+Εταιρικοί Πελάτες

Η δραστηριότητά μας

 1. Ασφάλιση επιχειρήσεων
  Ειδικευόμαστε στην εξυπηρέτηση των ασφαλιστικών αναγκών επιχειρηματικών πελατών, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς και να επιτυγχάνετε πλήρως τους στόχους της επιχείρησής σας.
 2. Ομαδική ασφάλιση
  Τα προγράμματα Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής, Υγείας και Συνταξιοδότησης προσφέρουν κάλυψη σε κάθε είδους επιχειρήσεις και οργανισμούς, λειτουργώντας σαν μια ασπίδα προστασίας και ασφάλειας για το προσωπικό σας.
 3. Αστική ευθύνη
  Σας βοηθούμε να ελιχθείτε γύρω από το σύνθετο πλέγμα ευθυνών που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας προς τους πελάτες και το προσωπικό της, τα στελέχη και διοίκηση της, τα προσωπικά δεδομένα που διαχειρίζεται, το επιχειρηματικό και κοινωνικό περιβάλλον των εγκαταστάσεων της αλλά και την ευρύτερη στρατηγική σας στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.
 4. Credit insurance
  Με εις βάθος κατανόηση των κινδύνων στις πιστώσεις που διέπουν τις εμπορικές και ειδικότερα εξαγωγικές σας επιχειρήσεις μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, εξασφαλίζουμε τους μετόχους και εταίρους σας από την πιθανότητα μη εμπρόθεσμης είσπραξης των απαιτήσεων σας.
 5. Ιδιωτική ασφάλιση
  Προστατεύουμε ό,τι έχει σημασία. Προσφέρουμε πρακτικές λύσεις, εξομαλύνουμε τα προβλήματα και ελαχιστοποιούμε τους κινδύνους, για να προστατεύετε αυτά που αγαπάτε όσο καλύτερα μπορείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Βρισκόμαστε συνεχώς στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις και να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις ιδανικές λύσεις για εσάς.
Switch The Language