ΕΣΠΑ banner

Αποταμίευση / Σύνταξη

ΙΔΙΩΤΕΣ

Αποταμίευση / Σύνταξη

Λαμβάνοντας υπόψη την αδυναμία που παρουσιάζουν σήμερα τα κοινωνικά ταμεία να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, μια σύνταξη ή ένα συνταξιοδοτικό αποταμιευτικό πρόγραμμα είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση που μπορεί να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον. Το προσδόκιμο ζωής είναι σήμερα υψηλότερο από ποτέ και ως εκ τούτου τα έτη συνταξιοδότησης παρατείνονται ολοένα και περισσότερο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε έναν πρακτικό τρόπο για να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή επένδυση και να μετατρέψετε τις αποταμιεύσεις σας σε συνταξιοδοτικό εισόδημα χωρίς άγχος.

Τι περιλαμβάνει η συγκεκριμένη υπηρεσία

01

Συνταξιοδοτικά Προγράμματα Unit Linked

Τα νέας γενιάς Unit Linked προγράμματα αποτελούν ασφαλιστήρια συμβόλαια τα οποία επενδύουν σε αμοιβαία κεφάλαια και παρέχουν, πέραν των επενδυτικών επιλογών, και ασφαλιστική προστασία.

02

Διαφάνεια

Ως ένα σύνολο καινοτόμων προϊόντων που συνδυάζουν ιδανικά την επένδυση με την ασφάλιση, τα Unit Linked προγράμματα παρέχουν απόλυτη διαφάνεια ως προς τον τρόπο επενδύσεως των χρημάτων σας, ενώ προσαρμόζονται σύμφωνα με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες σας.
03

Ευελιξία

Έχοντας τη δυνατότητα διαμόρφωσης της επενδυτικής σας επιλογής και εμπλουτισμού του συμβολαίου σας οποιαδήποτε στιγμή, τα συγκεκριμένα προγράμματα προσφέρουν συνεχή δυνατότητα προστασίας της επένδυσής σας και μεγιστοποιώντας τις αποδόσεις κατά τη λήξη της ασφάλισης (εφάπαξ ή σε μορφή σύνταξης).
04

Εξασφάλιση

Σας απαλλάσσουμε από την καταβολή των ασφαλίστρων και εγγυόμαστε την πλήρη ισχύ και ομαλή συνέχιση του ασφαλιστικού σας προγράμματος, σε περίπτωση ανικανότητας με οποιαδήποτε αιτιολογία.

Φροντίστε το μέλλον σας

Ανακαλύψτε κορυφαία προγράμματα ασφάλισης με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Switch The Language

    Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος