ΕΣΠΑ banner

Υγεία

ΙΔΙΩΤΕΣ

Υγεία

Η υγεία αποτελεί αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο αγαθό για τον άνθρωπο. Καθώς επηρεάζει κάθε τομέα της ζωής, η προστασία της υγείας ωθεί όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση ιατρικής, φαρμακευτικής και νοσηλευτικής φροντίδας υψηλών προδιαγραφών. Η φροντίδα του εαυτού μας δεν θα πρέπει να βρίσκεται στη λίστα των υποχρεώσεων. Το να ζούμε καλά εκτείνεται πέρα από την απουσία ασθενειών. Μια πραγματικά υγιής ζωή απαιτεί κοινωνική, ψυχική, σωματική και οικονομική υγεία. Η ασφάλιση υγείας καλύπτει την νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη που έχετε ανάγκη για εσάς και την οικογένεια σας, καλύπτοντας όχι μόνο ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις ρουτίνας, αλλά και τα έξοδα που προκύπτουν σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας ή μακρόχρονης παραμονής σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ενδεικτικά παρέχονται:

  • Ισόβια κάλυψη
  • Κάλυψη όλων των μελών της οικογένειας
  • Ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (check – up)
  • Διαγνωστικές εξετάσεις
  • Νοσηλεία σε νοσηλευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα ή / και το Εξωτερικό
  • Απεριόριστη κάλυψη δαπανών νοσηλείας
  • Κάλυψη εξόδων μέχρι και 100%
  • Ιδιαίτερα χαμηλά ασφάλιστρα όταν η κάλυψη εξόδων γίνεται σε συνδυασμό με ταμείο κοινωνικής ασφάλισης

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), οι παθήσεις που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής – εμφράγματα, εγκεφαλικά, διαβήτης, ορισμένοι καρκίνοι και άλλες ασθένειες – ευθύνονται για πάνω από το 70% των θανάτων παγκοσμίως;

Τι περιλαμβάνει η συγκεκριμένη υπηρεσία

01

Ανάλυση αναγκών

Αναλύουμε σε βάθος τις ανάγκες σας και συγκρίνουμε τις παροχές κάθε ασφαλιστικού προγράμματος για την βέλτιστη κάλυψη της υγεία σας με εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

02

Συνεργασίες

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα με έμφαση στην σωστή αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης και της ιατρικής φροντίδας εν γένει.

03

Διαρκής υποστήριξη

Στοχεύουμε στη βέλτιστη εξυπηρέτηση, παρέχοντας διαρκή καθοδήγηση και υποστήριξη στην υποβολή κάθε είδους αιτημάτων, όπως αιτήματα αποζημίωσης.

Φροντίστε την υγεία σας

Ανακαλύψτε κορυφαία προγράμματα ασφάλισης υγείας με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Switch The Language

    Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος